Osallistu ja vaikuta toimintaan lähtemällä vapaaehtoiseksi Palestiinaan, pyytämällä entisiä tarkkailijoita kouluvierailulle tai osallistumalla kampanjointiin!

EAPPI-tarkkailijoita ja palestiinalaisia istuu ringissä luokkahuoneessa.

Osallistu

Lähde ihmisoikeustarkkailijaksi Palestiinaan tai osallistu ajankojhtaiseen vaikuttamistoimintaamme Suomessa!

EAPPI lähettää ihmisoikeustarkkailijoita Palestiinalaisalueelle yleensä kolmen kuukauden jaksoissa ympäri vuotta. Tarkkailijoita tulee ympäri maailmaa ja he sijoittuvat kuuteen kaupunkiin eri puolilla Palestiinaa.

Seuraa viestinnästämme, milloin seuraava haku on auki.

Voit myös osallistua ajankohtaiseen vaikuttamistoimintaamme, esimerkiksi sosiaalisessa mediassa tai lähettämällä postia suomalaisille päättäjille. Ota yhteyttä kuullaksesi, mitä tällä hetkellä tapahtuu ja miten voit osallistua siihen.

eappi@kirkonulkomaanapu.fi, +358 40 669 3930

EAPPI-tarkkailija katsoo, kun kolme israelilaista sotilasta on noussut pakettiautostaan tien sivuun.

Kouluvierailut

Oletko opettaja? Mietitkö mitä kertoa ihmisoikeuksista koululaisille? Mitä kertoa Palestiinan tilanteesta koululaisille?

Meillä on entisistä ihmisoikeustarkkailijoista koottu osaava porukka, joka tulee mielellään kertomaan teille ihmisoikeustilanteesta Palestiinassa omien kokemustensa kautta. Meillä on valmiita opetuspaketteja eri luokka-asteille yläkoulusta lukioon eri oppiaineiden, kuten uskonnon ja historian, tunneille, ja ne ovat sovellettavissa tiettyyn kohtaan opetussuunnitelmassa.

Esitelmän lisäksi luvassa on osallistavia tehtäviä.

EAPPI voi tulla paikan päälle tai pitää työpajan etäyhteydellä.

Toisaalta nämä samat luennot sopivat myös muuallekin kuin kouluun ja tulemme mielellämme puhumaan erilaisille yhdistyksille ja kerhoihin.

Ota yhteyttä!

eappi@kirkonulkomaanapu.fi, +358 40 669 3930

Osallistu ajankohtaiseen toimintaan!

Oletko huolissasi ihmisoikeustilanteesta Palestiinassa ja haluaisit osallistua ajankohtaiseen vaikuttamistoimintaamme?

Olemme olleet kevään 2020 vaaleista asti huolissamme Israelin suunnitelmista liittää osia Länsirannasta itseensä. Syksyinen oliivisadonkorjuukampanja tulee olemaan haaste tänä vuonna, kun koronaviruspandemia on ajanut ison osan ulkomaisista tarkkailijoista maasta. Miehitys hankaloittaa jatkuvasti palestiinalaisten maanviljelystä ja myös siirtokuntalaiset loukkaavat heidän ihmisoikeuksiaan.

Jos nämä aiheet sytyttävät sinutkin, voit jakaa esimerkiksi sosiaalisen median julkaisuitamme. Voit myös lähettää kirjeen suomalaisille päättäjille.

Ota yhteyttä kuullaksesi, mitä teemme tällä hetkellä ja miten voit osallistua siihen.

eappi@kirkonulkomaanapu.fi, +358 40 669 3930

Betoninen rajamuuri synkkää taivasta vasten.